Praktisk info

KJØREBESKRIVELSE
Kjør til Sotra. Følg riksvei 555 til Fjell Kirke. Sving inn riksvei 559 og følg denne til du kommer til Skålevik skole, der er det et skilt til Langøy (sving venstre). Kjør over broen og ta til høyre. Etter noen hundre meter har du en liten parkeringsplass på venstre side hvor du kan stoppe og laste av bilen. Følg grusstien ned mot sjøen. Se kart her

PARKERING
Parkeringsmulighetene på Langøy er begrenset. Et alternativ er å parkere på Møvik (ikke på kaien) og pakk med deg det du trenger for helgen i kajakken. Å padle herfra til Langøy er ca 3 km. En fin måte å bli kjent i området på. Det kommer til å bli satt opp med parkeringsvakt for å guide trafikken på Langøy fredag ettermiddag.

REGISTRERING
Alle deltakere melder sin ankomst i sekretariatet for å få utdelt festivalbånd.

DELTAKERERKLÆRING
Som ansvarlig arrangør for padleaktivitetene plikter God Tur å informere deltakerne om momenter som har betydning for risiko og sikkerhet under arrangementet. Alle deltakerne skal derfor ha lest og underskrevet en ”deltakererklæring” før deltakelse på aktiviteter. Deltakererklæringen finner du her. Signering skjer ved registrering i sekretariatet.

TELTING
På Langøy er det teltplass til alle, men det kan bli trangt. Følg brannreglene og plasser teltet ditt minimum 1 meter fra naboen. Telting skjer på anviste områder. Langøy Kystkultursenter er et populært utfartsområde for mange. Vær oppmerksom på dette med tanke på oppbevaring av eget utstyr og at området holdes rent og pent.

INFORMASJONSMØTE
Fredag kveld klokken 2200 blir det avholdt et felles informasjonsmøte ute ved bordene. Her vil det bli gitt oppdatert informasjon om helgens aktiviteter mm. Lørdag og søndag morgen vil det bli gitt oppdatert informasjon i forhold til dagens aktiviteter.

MAT
Lørdag og søndag er det frokost fra kl 0800 til 0900. Deltakerne kan her smøre seg niste til lunsj, men oppfordrer deltakerne til å la seg friste av ferske bakevarer og en kopp kaffe på Urtemakeriet som ligger ca 500 meters padling unna (rett over til Algrøy). Urtemakeriet holder åpent lørdag fra kl 1000-1500 og søndag kl 1100-1500. Begge dagene blir det lagt opp til lunsjforedrag. Grillene vil være varme fredag kveld fra kl 1900 for de som har lyst til å legge noe på grillen. Lørdag kveld blir det en skikkelig grillmiddag for alle deltakerne på festivalen. Engangsgrill på Langøy er fy-fy.


UTSTYR OG BEKLEDNING
Det blir mange folk på Langøy denne helgen. Vi oppfordrer deg til å skrive navn på alt av utstyr for å unngå rot. Selv om det kan være varmt i lufta, blir det fort kaldt på kveldene og sjøtemperaturen er fortsatt lav. Sørg for at du er kledd etter vanntemperaturen når du padler. Har du leid utstyr? Ta kontakt med sekretariatet ved ankomst Langøy.

SANITÆRFASILITETER
Toalett og dusjfasilitetene på Langøy er noe begrenset. Vi har to toalett og en dusj på deling i helga, men hele sjøen å bade i 🙂

Vi forbeholder oss retten til å endre programmet underveis.

Advertisements